Gyerekműsor

Bohóc műsor | Animátor | Bűvész | Rendezvény gyerekműsorok

Gyerekeknek adni és szolgálni őket nemcsak fontos, de mindig az egyik legcsodásabb érzés a világon!
Misi bohóc a nagy nevettető, akár a szülinapi bohóc szerepben, akár animátor bőrébe bújva, netán egy céges rendezvény, egy fesztivál vagy kiállítás alkalmával mindig minőségi szolgáltatást nyújt. Az énekes, táncos, vetélkedőkkel egybekötött interaktív műsora saját ötletei és elképzelései alapján születnek minden korosztály örömére. Kiváló humor érzéke mellett jó mozgással, kézügyességgel kreativitással és empátiakésséggel rendelkezik. Az ország egyik legszínvonalasabb és ötletgazdag műsora garantáltan az egyik legjobb szórakozást nyújtja kicsiknek és nagyoknak.

 

Egy hely ahol a csodák születnek!

Születésnapi bohóc műsor

Születésnapi bohóc műsor

A szülinapi bohóc meglepetése mindenki számára izgalmas és örömteli. Műsorrendeléskor a klasszikus nevettető bohóc előadások alkalmával a bűvész show és az interaktív lufihajtogató bohóc produkció mellett az arcfestésen át mindent megtalálunk, ami kell egy szülinapi zsúrhoz.

Animátor szülinapra

Animátor szülinapra

A gyerekrendezvényen egy tapasztalt animátor segítsége mindig jól jön. A folyton megújuló ötlet és cselekvés gazdag programok minden gyermek mellett a szülők tetszését is elnyeri. Legyen szó egy Kalóz, Pókember, Batman, Tündér, Jégvarázs, vagy Hercegnőről. Válaszd a kedvenc mesehősödet bármilyen jellegű rendezvényre!

Bűvészműsor, Almási Misi

Bűvészműsor

A gyerekek egyik legnagyobb kedvence az interaktív bűvészműsor. A meghökkentő és káprázatos kötél, kendő és tűz trükkök mellett fény derül a várva várt csodadoboz titkára is. A varázslatos repertoár igen sok látványos meglepetést ígér az elbűvölő hangulattal átszőtt szülinapi meglepetésen. A publikum bevonásával felejthetetlen élménnyé válik az egyedülálló bűvészműsor.

Szülinapi zsúr, Születésnapi meglepetés

Szülinapi zsúr

Születésnapi meglepetés mindig tele izgalmakkal jár annak is aki adja és annak is aki kapja. A szülinapi buli hangulatát kitűnő ötlet feldobni nem csak egy táncversennyel hanem egy különleges műsorral, abból is szerencsés, ha az egyik legjobb bohóc műsor lát napvilágot ezen a neves eseményen. A lufihajtogatás és a csillámtetoválás már csak hab a tortán.

Rendezvények gyerekeknek

Rendezvények gyerekeknek

Óriási élményhez juthatunk egy céges rendezvény vagy egy családi nap alkalmával a színpadi műsor láttán. Misi bohóc kreatív csapata készen áll, hogy nagyban is színes, interaktív műsorral kápráztassa el a nézőközönséget akár egy Mikulás műsor kapcsán. Nem csak a gyerekek számára üdítő, de a családosoknak is igazi meglepetéseket ígér ez az esemény.

A webshop feltöltés alatt - a megrendelések nem teljesülnek! Bezárás