Műsorok és Szolgáltatás

Gyerek műsorok széles választéka

Bóhóc műsorok

A bohóc szórakoztató, mulatságos külsejű artista vagy színész, főként a cirkusz világából ismert, aki a karnevál, a színjátszás és a vásári szórakoztatás egyike.

 

Ha meghalljuk azt a szót, hogy bohóc akkor maszkban, mimikában, mozgásban, hanghordozásban és jelenetei tartalmában szélsőségesen eltúlzott fogalomra, dologra, emberre, szereplőre, színészre, táncosra vagy artistára gondolunk. Az idők folyamán a bohóc figurájának több típusa is kialakult. Léteznek vidámak, szomorúak, magasak, törpék, színes hajúak, vagy éppen kopaszok. Egyszóval mindenféle bohóc létezhet, amit a fantáziánk és humorérzékünk ötleteink, kreativitásunk, képzeleterőnk elbír. Pont attól jó az egész, hogy nem vagyunk egyformák. Ahányan vagyunk, annyi féleképpen mutatkozunk. Misi bohóc saját ötletei alapján készíti műsorait.

Azt gondolom egy a fontos! Jó kedvet, örömöt, és sok-sok boldogságot hozzunk magunkkal bármerre is járunk!

/Misi bohóc/

Bohóc műsor / Cirkusz a javából / Varázsláda / Western show /

Részletek

Szezonális műsorok

Minden évszaknak megvan a maga időjárása, hőmérséklete, hangulata, szépsége, jellege, szokása, divatja, gyümölcse.

 

Misi bohócnál sincs ez másképp a szezonális műsorokat illetően, amelyek a gyerekek és a felnőttek körében minden évben óriási izgalommal jár és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. November elején a narancs és fekete jelmezbe bújva a lidércnyomást követően már azt vesszük észre, hogy alig vettük le a jelmezünket és máris átváltozunk egy krampusz vagy Mikulás bőrébe bújva. Amikor pedig már javában leesett a hó, a szeretett ünnepe után kéményseprőként búcsúztatjuk az ó évet és köszöntjük az újévet a kölyökszilveszteri programmal.
Februárban pedig a téli álomból felébredve egy farsangi felvonulás kellős közepén találjuk magunkat, ahol egy játékos fánk sütéssel egybekötve űzzük el a telet. Majd pár hónap elteltével a húsvéti locsolkodásra készülünk, és a nyár elején az édesanyákat is köszöntjük a nagy gyereknap előtt.

Halloween / Mikulás / Karácsony / Kölyökszilveszter / Farsang / Húsvét / Gyereknap

Részletek

Mesehősök

A mese olyan gazdag és tartalmas történetekkel van tele, ami pozitív hatással van a gyerekekre és a felnőttekre.

 

A gyermekek figyelmét olyan történetek kötik le legjobban, melyek felkeltik kíváncsiságukat, megmozgatják a képzeletüket és szórakoztatják őket. A mese hősei képviselhetik a reális világot (az öreg király, a szerencsét próbáló szegény legény, a juhász stb.) és a képzeletbeli lényeket (sárkányok, boszorkányok, óriások, törpék, tündérek, varázslók stb.), melyek fantasztikus tulajdonságokkal lehetnek felruházva. Az események is lehetnek valósak és valószínűtlenek, melyek közti különbség egy-egy történeten belül már nem is lesz feltűnő. Jellegzetes vonása a meséknek az egyszerű világkép, mely éles határt húz a jók és a rosszak között. A mese végén minden szereplő megkapja a kiérdemelt jutalmát.

A mese hősök megszemélyesítője sokszor Misi bohóc is lehet, vagy valamilyen formában elhozza a gyerekeknek Scoobyt, Pókembert, Eperkét, Jégvarázsból Elzát vagy pl. az Angry Birdseket. A mesékből, filmekből való történetek előadásával, játékos vetélkedőkkel, hangulatával eleveníti meg az adott mesehőst, és vele együtt járó szereplőket.

Csillagok háborúja / Batman / Pán Péter / Ben10 / Scooby Doo / Pókember / Thomas a mozdony / Lazy Town / Hello Kitty / Jégvarázs/ Eperke / H2O-Sellő lányok /Hotel Transylvania/ Horseland Lovasklub

Részletek

VÁLASSZ ÚJ MŰSORAINKBÓL!

egy hely ahol egyszerre születik meg a csoda és az izgalom

JÉGVARÁZS                                                                                          HOTEL TRANSYLVANIA