Karib-tenger-kalózai

Mióta az ember felfedezte magának a tengereket és óceánokat, mint kereskedelmi útvonalat, azóta Kalózok keserítik meg sokszor a hajóskapitányok életét. A legelső kalóztettek időszámításunk előtt XIII. századra tehetők. A kalózkodás a tengeren, illetve a partokon hajón mozgó elkövetők által végrehajtott szervezett rablás, amely még sokszor a XXI. században is jelen van. A kalózkodás nem más tehát, mint haszonszerzés, tengeri rablás, mások vagyontárgyainak elvétele, támadás, illetve az emberrablás is lehet akár.

A végtelen izgalmas történetben bárki részt vehet, aki “felszáll velünk a tejszínhabos csodahajóra”. Kalózok társaságában világ körüli utazást teszünk a Karib-tengeren.Ha kedved tartja, akkor tarts velünk egy nem mindennapi kalózavatáson. Készítsünk távcsövet, szemkötőt, zászlót és kardot. A különleges bátorságpróba, cápavadászat és kincskeresés mellett még “rumot” is iszunk! Ezen a bulin igazi kalózzá válhatsz!

Cirkusz a javából

cirkuszKrémes Úr, azaz a porondmesterünk és a fergeteges cirkusz szereplői, roppant vicces és meghökkentő jelenetekkel mutatkoznak be a kedves közönségnek. Vendégünk a híres kötéltáncosnő, aki lélegzetelállító módon néz szembe a szörnyű mélységgel és a magassággal.

Továbbá megismerkedhetünk a világ legerősebb emberével, az egyensúlyozó zsonglőrrel, a vakmerő állatidomárral, valamint a veszedelmes oroszlánnal is. A végén az aranyperec gazdára ta

 

Western show

westernGyere és válts jegyet a képzeletbeli vadnyugatra tartó vonatra, és éljük át együtt Bili Cowboy segítségével az izgalmakban bővelkedő kalandokat!

De hogy mi is vár rád ha velünk tartasz a bátorságpróbán? Kötélhúzás, játékos mesterlövészet, puskaporos hordó kerülgetés bekötött szemmel, „kalapom dobom a kaktuszra”, marhaterelgetés, és Indián keresés.

Játssz tehát velünk a vadnyugat legjobb zenéire és nyerd el a legjobb Serif vagy Cowboy címet!

VARÁZSLÁDA

varazsdoboz

Csillogó kristályokkal és drága kövekkel kirakott varázsláda kerül a színpadra, aminek a fedele a bűvös szavak hallatán kinyílik. A mágikus ládából díszes, csuda kellékek kerülnek elő a közönség örömére. A gyerekek részesei lehetnek a káprázatos bűvészmutatványoknak.

BÁRMILYEN KÍVÁNSÁGOT MEGVALÓSÍTUNK

A nevetésekkel teli színes műsorunk garantáltan az egyik legjobb szórakozást nyújtja kicsiknek és nagyoknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! A fent leírt műsor program csak ötletként, ízelítőként szolgál, természetesen bármi más kívánságot igyekszünk megvalósítani.

Érdeklődés