Csillagok Háborúja

Csillagok-HaborujaKi ne szeretne egy képzeletbeli űrkalandozáson részt venni? Nap, hold, bolygók, tejútrendszer, rakéták, repülők, űrfegyver, lézerkard, csillagragyogás, misztika és futurisztika.

Egy felejthetetlen és izgalmas űrutazás veszi kezdetét Misi kapitánnyal. A bátor jelentkezők közel 20 galaktikus megállóknál kihelyezett élménnyel teli feladatokon vehetnek részt. Mindenek előtt azonban az “orvosi vizsga” és az Asztronauta-kadét torna bevezető feladatként szolgál. Íme egy kis ízelítő:

  • Csillaghal-ászat a Vénuszon
  • Ufó landoltatás a Marson
  • Jupiter ütköztető
  • Plútó-limpia
  • Merkúr asztocity
  • Fekete lyuk-kézművesműhely
  • Marslakó szépségszalon-arcfestés
  • Felhőfalatozás vattacukorból
  • Zűr az űrben-fotó fal

Természetesen a lányoknak a csillag medál a fiúknak pedig az lufiűrsisak vagy az űrfegyver ajándékul szolgál. Végzetül a nagy úr, azaz Darth Vader is tiszteletét teszi a zsúron, aki magával hozza igazi lézerkardját!

Ez a páratlan és különleges zsúr felejthetetlen élménnyel gazdagítja nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is!

Batman

Batman-musorBatman – Az igazságosztó sötét lovag megszemélyesítője ezentúl Misi bohóc, akivel az erő a gyorsaság és a szellemiség próbáját állhatod ki. Különleges akadálypályán vehet részt aki felölti a Batman álarcot. A szuper izgalmas zsúr végén mindenki elnyeri a végső jutalmat.

 

Pán Péter

Pan-Peter-MusorPán Péter – Egy igazi kedvenc a gyerekeknek és Misi bohócnak is. Soha ország. Egy hely ahol minden megtörténhet még az is, ami elképzelhetetlen. Egy hely ahol a csodák születnek. Itt egyszerre van ősz, tél, tavasz, nyár. Itt soha nem kell hogy felnőjünk. Csak egy a fontos! A játék a játék és a játék. Misi bohóc átváltozását leshetjük meg amint Pán Péterré változik, és egy titokzatos formában Csingiling segítője is megjelenik. Csodaszép történetet halunk tőle miközben a aranyló fényes tündérpor segítségével észrevétlenül mi is részesei leszünk az átváltozásnak. Kalózok és Indiánok maskaráit magunkra öltve csapatokban játszunk, majd a felhők szárnyán repülünk és szülinapi tortát sütünk!

Ben10

ben10Ez az érdekes történet úgy kezdődik, hogy Ben az iskolai órán ül, és alig várja, hogy kezdődjön a nyári Szünet. Ahogy kicsengetnek, rohan a buszhoz a nagyapjához. Először a Rashmore hegyhez mennek, de útközben egy kisebb meteor becsapódik a földbe, amit Ben észrevesz. Ahogy közelebb kerül, látja, hogy egy kapszula esik a gödörbe. Utána nyúl, de az kinyílik, és egy óra jelenik meg, mely nem más, mint az omnitrix, ami rátekeredik kezére és összeolvad a dns-vel. Próbál tőle megszabadulni, ám hiába. Akkor ő még nem tudja, de később kiderül számára, hogy különféle idegenekké tud átváltozni, így bárkinek tud segíteni a földön.

Ha 10 fokozatban szellemileg és fizikailag is kiállod a Ben próbákat, azaz részt veszel az akadálypályán és jól válaszolsz a kérdésekre, akkor a sok meglepetés mellett egy különleges kitüntetésben is részesítünk.

 

Scooby Doo

scooby-dooEnnek az igen régi és mégis imádni való, kedves filmnek négy fiatal szereplője van. Fred, Diana, Vilma, és Rogers (Bozont). Ők a Rejtély Rt. csapata, akik sokat utaznak egy csodajárgánnyal és különféle csapdákba jutnak vámpírok, boszorkányok, koboldok, szellemek, szörnyek által. A nagyszerű csapatmunkának köszönhetően mindig megoldják a rejtélyeket, és persze ez köszönhető annak is, hogy a “család” elmaradhatatlan főszereplője egy szeretni való gyáva dán dog, Scooby. Ő mindig velük van, még a legijesztőbb helyzetekben is, Persze ha van egy kis pizza, vagy scooby keksz.

Kedves Scooby rajongók! Alakítsuk meg a rejtély Bt.-t, és keressük meg a térkép alapján a kincseket. A legjobbak Scobby táncos “csontkoktélt” kóstolhat!

Pókember

pokemberEgy pókcsípés még nem a világ. Bizony nem, de Peter Parker diákújságíró élete mégis fenekestül felfordul, amikor egy osztálykirándulás során megcsípi egy pók. Ezt követően a srác egyre furább képességeket tapasztal magán: könnyedén sétál a plafonon, csuklójából ragadós pókszálat lő ki, a veszélyeket pedig jóval előbb megérzi. Ami kezdetben játéknak tűnik, hamarosan szörnyű és izgalmas kötelezettséggé válik. Peternek meg kell küzdenie az emberfeletti erővel rendelkező gonosz Zöld Manóval és el kell nyernie a gyönyörű Mary Jane szerelmét.

Ezen a bulin bárki lehet Pókember, akit “megcsíp” a pók, és kiállja az 5 próbát. Többek között kiszabadul a pók hálójából, és a leggyorsabban mászik. Ha felsoroltad a pókok tulajdonságait, és összegyűjtötted az 5 piros pontot, akkor részt vehetsz a pókember arcfestésen. Szőj álmokat, és ha nagyon szeretnéd, a Pókember is ellátogat a szülinapi bulidra!

 

Thomas a mozdony

thomasSodor szigetét gyönyörű kék tenger veszi körül. Vannak rajta zöld mezők, és fehér homokstrandok. A gyönyörű területet folyók és patakok szelik át. A sok-sok fáján szebbnél szebb madarak dalolnak. Vannak szélmalmok, egy szénbánya és egy kikötő, ahová azok érkeznek, akik a szigetre látogatnak.Itt sosem unalmas az élet. A szigeten számos vasútvonalat találunk. A megszemélyesített mozdonyok, Diesel, James, Gordon, Emily, és Percy mindig dolgoznak, barátkoznak, és persze állandóan feladatokat kapnak a kövér ellenőrtől.

Éld át az izgalmas kalandokat Thomassal a gőzmozdonnyal, akik sokunk kedvence. A szülinapi bulin vendégünk a kövér ellenőr, aki keresi “kiskalauz” társát.

Lazy Town

lazy-townA történet Lazy Town városban élő gyerekek életét mutatja be. Legyen az étkezés, fogmosás, lefekvés, vagy a mozgás. Lazy Town városába érkezik Stephanie, aki feltűnő jelenség, hiszen nemcsak a ruhája, de a haja is rózsaszín. Rendkívül sportos, és tele van élettel. Az ugrálástól kezdve, a cigánykereken át a spárgáig mindent tud. Nagyon szeret táncolni is, az egyik legnagyobb álma, hogy egy tánciskolában tanuljon. Stephanie arra buzdítja a gyerekeket, azaz Ziggyit, Trixiet, Stingyiet és Pixelt, hogy menjenek ki a szabadba és legyenek aktívak ahelyett, hogy bent vannak a lakásban, videókkal játszanak, henyélnek és lustálkodnak egész nap.

Stephanie segítője Sportacus akit minden bajban segítségül hívhatnak a város lakói. Ő egy igazi szuper egészséges hős, aki Izland melletti szigetről származik. Folyamatosan az erőnlétét használva tornagyakorlatokat végez, és ha szól a kristálycsipogója akkor át ugrik az egyik helyszínről a másikra, hogy megmentsen akár valakit is. Ő mindig türelmes és megértő. Igyekszik nemcsak a gyerekeket, de az egész város lakóit rávenni, hogy egészségesen éljenek.

Viszont található itt egy olyan karakter, aki nem örül ha jól érzik magukat az emberek, és mindenbe beleüti az orrát. Ő Rosszvér Robi, aki nem szereti ha a gyerekek hangoskodnak és imádja a lusta mindennapokat. Mindig cselszövő és rosszban sántikál. Próbálja Sportacust kiűzni a városból, de terve mindig kudarcba fullad.

Ha már megérkeztünk a szülinapi bulira, és túl vagyunk már a bemutatkozáson is, akkor jöhet a koccintás a szülinapossal. Majd keressük meg a vendégek közül a legjobb szakácsot és szakácsnőt és “készítsük el” a legfinomabb és legegészségesebb falatokat. Ha nem szeretnénk, hogy a kóstoló megülje a hasunkat, akkor a legsportosabb apukát megválasztva, egy kis vicces, vidám testmozgással szórakoztassuk el egymást, amiben a régebb óta fiatalok is részt vehetnek. (gondolunk itt a Nagyiékra is!)

 

Hello Kitty

hello-kittyŐ a világszerte sokak által szeretett kis kedvenc. Egy igazi hófehér cicus, akinek egy meghatározóan színes masni díszeleg a fején, ami jól is áll neki. Kitty születése feltűnést hozott egy pár embernek, és mondhatni megkedvelték nagyon is! Azóta több év telt el, de fénye semmit nem kopott, sőt egyre több rajongója van. A mesehősök között ő az egyik sztár. Több millió kis és nagy embernek az egyik kedvence. Bemutatnám Neked Hello Kitty testvéreit és barátait.

Pochacco My Melody Dear Daniel Keroppi Badtz Maru

Most hogy így már picit ismered őket, táncoljunk egyet, igazi Hello Kitty zenére. Kitty családját pedig kifestőn hozom el ajándékba. Jó szórakozást minden rajongónak!

High Scool Musical

hihh-school-musical2-1Troy Bolton egy nagyszerű kosárlabda játékos, aki a téli szünetét a hegyekben tölti. Gabriella Montez egy nagyon csinos lány, akit a tudományok érdekelnek, és ő is a téli szünetet tölti az édesapjával. Egy szilveszteri buliban a karaoke versenyen találkozik a két fiatal, és ahogy az éneklésbe kezdenek, egymásba szeretnek. Troy és Gabriella szégyenlik, hogy érdekli őket az éneklés, és ezért nem mernek jelentkezni az iskolai musicalre, majd később bátorságot kapva még is beneveznek. A két fiatal az éneklés által még jobban egymásra talál, és e miatt picit hanyagolják a barátokat és a szakköröket, ami bonyodalmakhoz vezet, de a végén Troyék a bajnokságot, Gabrielláék pedig a versenyt nyerik meg.

A második részben egy gyönyörű Hotelben dolgozik az egész csapat. Sharpay édesapjának “köszönhetően”. Van aki a konyhán, van aki pedig a golfpályán vagy az uszodában kap munkát. Egy biztos, mindenkit a fellépés vonz, hogy megnyerjék a Csillagfény díjat, azaz, az első helyezettnek járó kupát. Kisebb-nagyobb bonyodalmak itt is adódnak, mivel hogy egyrészt Troyt jobban érdekli a kosár, másrészt pedig a Vadmacskák és a Vörössólyom csapata között is feszült a helyzet kissé. A végére természetesen jóra fordul minden, és egy fergeteges parádét csapnak.

Mérjük össze tudásunkat egy nagyon izgalmas kosárlabda játékban, és ha ez nem volt elég, akkor a tálcával történő pincértánc után megnézhetjük, hogy melyik lány mutatja be a legjobb koreográfiát pomponnal. Így azt is megtudhatjuk, hogy ki nyeri el az első helyezettnek járó csillagfény díjat!

 

Hannah Montana

hanah-montanaEgy kettős életet élő 14 éves lányról szól, aki nappal egy átlagos tinilány Miley, este pedig egy híres popénekesnő Hannah Montana. Ezt a titkot, pedig csak az apja: Robby Ray, testvére: Jackson, és barátai tudják: Lilly és Oliver.

A gyémánt mikrofonunk és a káprázatos sminkkészletünk már megvan, csak rád várunk, hogy fel vedd a legcsillogóbb ruhádat, és bebizonyítsd, hogy Te vagy a szülinapi buli egyik legjobb táncosa és énekese! Igény szerint “bármi” kérhető, akár Barbie, Disney hercegnők, Verdák, vagy Star Wars

Eperke

eperke-es-baratia-1Egy csodálatos képzeletbeli helyen epreskertben, ahol az eper egész évben terem, ott él Eperke egy imádni való kislány Narancsvirággal, Karamellával, Édesmézessel, Mirelitmálnával, Almababával, Sodóval, Sütivel, és még sok barátjával együtt.

Tarts velünk és öltözz be akár Eperkének, így eljuthatunk jégkrémszigetre Habcsókpóni segítségével, ahol “megsütjük” a világraszóló szülinapi tortádat, majd Epreskert zugaiban összegyűjtjük a legszebb pillangókat. A mai napon csak egy lesz a fontos! A játék, a játék, és a játék!

 

H2O-Sellő lányok

h2o-sello-lanyokAmikor három tinédzserlány, Emma, Cleo és Rikki egy kirándulásuk során rábukkannak egy ősi barlangra, akkor még nem sejtik, hogy az azt követő izgalmak után amibe bele csöppennek, az egy különleges képességgel ruházza fel őket. Mindhárman átalakulnak, amely megváltoztatja az életüket örökre. Ők a Sellő lányok. Hihetetlen képességekkel rendelkeznek a víz alatt és a víz felett.

Egy nagyszerű kalandra hívunk, amiben bebizonyíthatod, mennyire vagy bátor a Meyko szigetén! Az ünnepeltnek elkészítjük a földkerekség legszebb uszonyát, és Sellőnek festjük egymást. Sok-sok meglepetés mellett meglátjuk, ki nyeri el a legszebb aranyhalat. Tehát egy csepp víz is elég, hogy nagyon jól érezzük magunkat, és jól szórakozzunk. De vigyázz, a teli holdba sose nézz!

Horseland Lovasklub

horslandMessze, egy lenyűgözően szép vidéken, zöld legelőkkel és rengeteg hegyi ösvénnyel az erdő mélyén rejtőzik egy hely, amelyet úgy hívnak: Horseland Lovasklub. Öt 11 éves kislány, Shara, Alma, Molly, Chloe, és Zoey kalandjait kísérhetjük figyelemmel. Hamar a legjobb barátnőkké válnak. Ami igazán különlegessé teszi a Lovasklubot az az, hogy a lovak és az istálló körüli jószágok mindannyian tudnak beszélni.

Sok mindent megtanulhattok a lovakról és a lovászkodásról, az idomítás rejtelmeiről, és a díjugratás izgalmairól. Válaszd ki a legszebb lovas mellényt, és máris benevezhetsz a parádés lóversenyre! Legyél bátor és nyerd el a szülinapi buli versenyén a legszebb lovas medált!

BÁRMILYEN KÍVÁNSÁGOT MEGVALÓSÍTUNK

A nevetésekkel teli színes műsorunk garantáltan az egyik legjobb szórakozást nyújtja kicsiknek és nagyoknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! A fent leírt műsor program csak ötletként, ízelítőként szolgál, természetesen bármi más kívánságot igyekszünk megvalósítani.

Érdeklődés