Árak

Bohóc | Animátor | Bűvész | Gyerekműsor

Az ország egyik legszínvonalasabb,
legkreatívabb gyerekműsorát ajánljuk otthonába,
óvodákba vagy akár céges rendezvényekre.

Családi és Rendezvény Gyerekműsorok

Misi bohóc, a nagy nevettető évek óta áll a gyermekek és szüleik szolgálatában, minden alkalommal mosolyt csalva e csodálatos publikum arcára. A kreatív játékok, a mulatságos vetélkedők, a vidám tánccal egybekötött lelkesítő móka, parádés hangulatot teremt, díszbe öltözteti és feledhetetlen élményekkel teli napot szerez kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Családoknak, rendezvényeknek interaktív műsor

BOHÓCMŰSOR ÁRAK
Családoknak, rendezvényeknek interaktív műsor, énekes-zenés-táncos számok, vetélkedők, poénok, tréfák, egy igazi vicces időtöltés a Bohóccal.

Az animátor, mint játékmester, Kalóz vagy épp Tündér személyében köti le a gyerekek figyelmét

ANIMÁTOR SZÜLINAPRA ÁRAK

A játékmester egy személyben köti le a gyerekek figyelmét a szülinapi bulin vagy nagyobb rendezvényen interaktív műsorral egybekötött játékokkal, vetélkedőkkel, feladatokkal.

Bűvészműsor

BŰVÉSZMŰSOR ÁRAK
Varázslatos kötél, virág, tűz trükkök, humoros, és meghökkentő formában. Meglepő műsorszámok testközelből és látványos színpadi illúzió show műsorok.

Különleges születésnapi meglepetés az ünnepeltnek animátor fellépésével, közreműködésével. Mesehős, bohóc műsor, táncverseny, lufihajtogatás …

CSALÁDI SZÜLINAPI ZSÚR ÁRAK
Különleges születésnapi meglepetés az ünnepeltnek animátor fellépésével, közreműködésével. Mesehős, bohóc műsor, táncverseny, lufihajtogatás …

Bármilyen kívánságot megvalósítunk

Legyen az szülinap, gyermekműsor, zsúr, esküvő, céges rendezvény vagy fesztivál. A változatos, igényes és trendi showműsorok mindenki számára elérhetőek és bátran megrendelhetőek. A műsorprogram irányadásként szolgál csupán, hiszen nem ismerünk lehetetlen óhajokat!