A boldogság Te vagy – Videoklip

Már az akkori X-Faktor megmérettetésen rögtön láttam, ahogy az első hang elhagyta a száját, hogy óriási tehetség Nikolas! Simán tudtam hogy befutó lesz, ez nem volt kérdés.

Az ilyen különleges hangú énekesekre, vagy így vagy úgy de mindenképp felfigyelnek egy idő után. Egyszerűen nem lehet nem meghallani, hogy a hangjából micsoda különlegesség árad. Legalább is nekem nagyon megtetszett a stílusa és ízlésvilága. Azt gondolom, ezt minden hozzá értő ember azonnal észreveszi. Így az első megjelenését követően már biztosan tudtam kinek fogok drukkolni.

Az egyik legfontosabb dolog az életünkben a boldogság és a szerelem. Legalább is nagyon sok zenész énekes ehhez hasonló témát választ. Nikolas sem döntött máshogyan, amikor is a sok jó hangulatos pörgős számai mellett egy gyönyörű szerelmes számmal lepte meg a rajongóit. A lassú számhoz Indián rendező segítségével egy belvárosi elegáns szállodában játszódó klip is készült. A klip Nikolas szemével a boldogság különböző formáit mutatja be. És mit hoz a sors? Óriási szerencsémre én is részese lehettem a „Boldogságnak” aznap.