Batman Animátor – Szülinapi kerti party

2014. május 25-én már reggel izgatott voltam, mert tudtam, hogy találkozni fogok Árminnal. Ezen a napon ünnepeltük a kis barátom születésnapját, pont 1 éve is.

Az idén még a hatvani cukrászdába is híre ment, hogy Ármint ünnepeljük, hiszen egy csodaszép különleges sárga-kék tortát készítettek a tiszteletére. A mai napon nem mint Misi bohóc, hanem egy népszerű mesehős figuráját öltöttem magamra, azaz Batman-ként léptem ki a teraszra. Ármin, az ünnepelt az elém tárulkozó gyönyörű füves kertben már óvodás barátaival „futkorászott”, mórikázott. Mikor a jelenlétemmel szembesültek, akkor egy másodpercre megállt az idő. De csak egy másodpercre, mert ugye tudjuk milyenek a gyerekek! Onnantól kezdve izgalmassá vált a helyzet.

Vetélkedőktől, kincskereséstől, átváltozástól és lufi eregetéssel egybekötött kacarászástól volt hangos az utca szombat délután. Anikó finom szendvicsei mellett a fasírtnak volt az egyik legnagyobb sikere. Annyira jól éreztük magunkat, hogy észre sem vettük, hogy eleredt az eső. Nagyon boldog voltam az nap este vissza fele jövet. Igen köszönöm Anikónak és Oscarnak az újabb találkozást. Azt hiszem Ármin szerencsés helyzetben van, hiszen nagyszerű szülei vannak!

Képek