Benned élek – Videoklip

Hűvös, fázós reggelre ébredtünk emlékszem 2010. december második hetében. Végül is mi másra lehetett volna aznap ébredni, mint nem hűvös reggelre, hiszen az év utolsó hónap 10. napján jártunk.

Aztán sokáig nem kellett fáznunk, mert egy több csillagos budapesti szálloda elnöki lakosztályban lehettünk szemtanúi és igencsak részesei Juditnak, azaz a művész nevén ismert Lola különleges, pikáns és szerintem bátran ki jelenthetem, hogy szexi klipforgatásának.

Mondhatni igen csak közel kerültem a fiatal énekesnőhöz a szó szoros értemében. Azt gondolom ő már tényleg kinőtt a táncolós édes kislány szerepből, ahogyan egyszer ő fogalmazott. Így nem kellett feszélyezve érezni neki sem és nekünk sem magunkat azért sem, mert ismét Indián profi stábjával dolgozhattunk együtt, akik minden körülmények között tudnak nagyon diszkrétek, finomak és rugalmasak lenni. Mondhatni tudnak jól bánni a szereplőkkel.

A fekete-fehér felvételen ahol Lola a szűk miniruhát, harisnyát, és tűsarkú cipőt mint csábítás eszköztárát felsorakoztatja, amellett volt időnk a sminkelés közben csodájára járnunk a gyönyörű hó esésnek. Tehát mondhatom, hogy izgalmakkal és szépségekkel teli napunk volt aznap.