Gyerekműsor

Bohóc | Animátor | Bűvész | Gyerekműsor

Gyerekeknek adni és szolgálni őket nemcsak fontos, de mindig az egyik legcsodásabb érzés a világon!
Misi bohóc a nagy nevettető, akár a szülinapi bohóc szerepben, akár animátor bőrébe bújva, netán egy céges rendezvény, egy fesztivál vagy kiállítás alkalmával mindig minőségi szolgáltatást nyújt. Az énekes, táncos, vetélkedőkkel egybekötött interaktív műsorai saját ötletei és elképzelései alapján születnek minden korosztály örömére. Kiváló humorérzéke mellett jó mozgással, kézügyességgel, kreativitással és empátiakészséggel rendelkezik. Az ország egyik legszínvonalasabb és ötletgazdag műsora garantáltan az egyik legjobb szórakozást nyújtja gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

 

Egy hely ahol a csodák születnek!

Születésnapi bohóc műsor

Szülinapi bohóc műsor

A szülinapi bohóc meglepetése mindenki számára izgalmas és örömteli. Műsorrendeléskor a klasszikus nevettető bohóc előadások alkalmával a bűvész show és az interaktív lufihajtogató bohóc produkció mellett az arcfestésen át mindent megtalálunk, ami kell egy szülinapi zsúrhoz.

Animátor szülinapra - Almási Misi Bohóc

Animátor szülinapra

Gyerekrendezvényen vagy esküvőn egy tapasztalt animátor segítsége mindig jól jön. A folyton megújuló ötlet és cselekvés gazdag programok minden gyermek mellett a szülők tetszését is elnyeri. Legyen szó egy Kalóz, Pókember, Batman, Tündér, Jégvarázs, vagy Hercegnőről. Válaszd a kedvenc mesehősödet bármilyen jellegű rendezvényre!

Bűvészműsor

Bűvészműsor

Az interaktív bűvészműsor a gyerekek legnagyobb kedvence. A varázslatos repertoár sok látványos meglepetést ígér az elbűvölő hangulattal átszőtt szülinapi meglepetésen. A meghökkentő és káprázatos kötél, kendő és tűz trükkök mellett fény derül a várva várt csodadoboz titkára is, a publikum bevonásával felejthetetlen élménnyé válik az egyedülálló bűvészműsor.

Szülinapi zsúr, Születésnapi meglepetés

Szülinapi zsúr

Születésnapi meglepetés mindig tele izgalmakkal jár annak is aki adja és annak is aki kapja.  A szülinapi buli hangulatát kitűnő ötlet feldobni nem csak egy táncversennyel hanem egy különleges műsorral, abból is szerencsés, ha az egyik legjobb bohóc műsor lát napvilágot ezen a neves eseményen.  A lufihajtogatás és a csillámtetoválás már csak hab a tortán.

Rendezvények gyerekeknek

Céges rendezvény vagy családi nap alkalmával a színpadi műsor láttán, óriási élményhez juthatunk.

Interaktív műsor ami garantáltan elkápráztatja a nézőközönséget, a gyerekek számára  felejthetetlen élmény, a családnak tökéletes kikapcsolódás ami igazi meglepetéseket ígér!