Rólam

A bohóc

Üdvözöllek kedves látogató,
Almási Misi vagyok, előadóművész

Hiszek a nevetés erejében és a nevettetés nemes művészetében, melyet hiteles és értékteremtő törekvésekben szeretnék megmutatni a világnak. Gazdag életpályámnak, szenzitív személyiségemnek, velem született tehetségemnek és sokat fejlesztett képességeimnek köszönhetően, mára büszkén elmondhatom magamról, hogy frenetikus boldogságot jelent a hivatásom, és ezáltal még több ihletet és inspirációt nyerek a mindennapokban. A játék és a művészet kifinomult, ízléses elegyítése egy káprázatos és fantáziadús világot alkot, ahol a főszerepben a gyerekek állnak, és akiknél csodálatosabb közönséget nem kívánhatnék magamnak.

Születésnapi bohóc műsor

Szülinapi bohóc

Animátor szülinapra - Almási Misi Bohóc

Animátor szülinapra

animátor rendezvény

Mesehős fiúknak és lányoknak

Bűvészműsor

Bűvész

A bohóc élet

  • Összes
  • Animátor
  • Bohóc
  • Bűvészműsor
  • Kerti party
  • Rendezvény

Kronológia

1980

Berdó Juditnál néptáncot tanultam - Budapest '80 - a Vadrózsák nevű néptánc együttesnél és Benkő Zsófi Bessenyei-és Csokonai-díjas táncpedagógustól - FHM - a latin és standard táncok egy részét sajátíthattam el. Életre szóló élményeket, komoly jellemformáló értékeket nyertem a hazai tánc-, és mozdulatművészet eme két jeles személyiségétől.

1995

Komlósi Oktatási stúdióban 1995-ben végeztem a Modell és Színész tanfolyamon, ahol a sok nagyszerű tanárok közül Böröndi Tamás színésznek sokat köszönhetek, majd ezt követően a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete által Hivatásos előadóművészként végeztem.

1997

Külföldi fellépések és megannyi műsorszám után - Ausztria, Németország, Svájc és Japán - hazatérve a céges rendezvények alkalmával ismerhettem meg Dorogi Barbara musical színésznőt. A muzsika hangja, Hello Dolly, Pók asszony csókja és még sorolhatnám mennyi nagyszerű darab főszereplőjét, akinek tehetsége, énektudása, érzékisége és tisztasága a kezdetektől fogva lenyűgözött. Az énektanítás mellett rengeteg tapasztalatot, segítséget és szeretetet kaptam tőle; hosszú évekig dolgoztunk együtt, büszkeséggel tölt el, hogy kapcsolatunk örökké tartó barátsággá érett.

2003

TV2 Dalnokok ligája zenés vetélkedő óriási sikerrel futott, ahol elismert hazai együttesek mérték össze tudásukat, fontos állomást képviselt az életemben, hogy ebben a műsorsorozatban táncos kollégámmal, Márkus Imivel és Mary Zsuzsi táncdalénekessel alkothattunk egy csapatot.  A kitűnő hangulatban zajló kilenc epizód alatt volt szerencsém megismerni számos tehetséges zenészt, népszerű énekest, ezek közül a legmeghatározóbb találkozást, Galler András - Indián -  jelentette. A műsort követő években általa rendezett videoklipben szerepelhettem és mutathattam meg magam, illetve azt hogy mire is vagyok képes. Kétségkívül ő a hazai művészélet egyik legjobb és legelismertebb kliprendezője, aki kreativitásával és folyton megújuló ötleteivel mindenkit elkápráztat.

2009

A Vígszínház és a Pesti színház darabjaiba sikerült bekerülnöm - Indi és Kispál Anita táncos-koreográfus segítségével - , mint táncos és énekes. Kiemelném a Dzsungel könyvét és a Pán Pétert, amelyekben nagyon szerettem játszani és megtapasztalhattam, hogy milyen hihetetlenül lélekemelő érzés gyerekdarabokban részt venni. Úgy vélem, hogy ekkorra már végleg megérett bennem az elhatározás, hogy gyerekekkel (is) foglalkozzak, igaz, sok és mozgalmas év kellett amíg eljutottam idáig, de bátran kijelenthetem, hogy végtelenül hálás vagyok a sorsnak azért a kivételes lehetőségért, hogy folyamatosan találkozhatok velük, közöttük lehetek és hogy örömöt szerezhetek nekik.

2018

Mondhatni, hogy az utóbbi években a megérett valódi énemet három területen élem meg, ahol a kihívásokkal teli céljaim megvalósítása által egészséget, örömöt és boldogságot nyerhetek. Az életem egyik legfontosabb része a mindennapokban - az örök gyerek mentalitásomból fakadóan - a gyerekprogramok és családi műsorok szerkesztése ill. tervezése, kreatív csapatom segítségével érjük el a sikereinket.

A gyerekek számára a csodák világának megteremtése játékkal lehetséges, ezért ötletgazdag játékokkal segítünk nekik az érzelmeik kifejezésében. Hagyományőrző és a modern divatirányzatot is követve gyerekközpontú programokat hozunk létre.

Ugyan ebben az életemben nagyon fontos számomra, hogy megmaradjak a felnőtteknek szóló énekes-táncos- szórakoztató műfajnál is, hiszen óriási élménnyel gazdagít egy-egy fellépésünk egy felnőtt szülinapon, vagy akár egy nyugdíjas találkozón. Kohut Manyi színpadi partnernőm személye elengedhetetlen a sikersorozatainkhoz. Úgy gondolom, hogy kortalan típusomból adódóan nincs alkalmam kifutni az életkoromból, így a saját és közönségem örömére még hosszú ideig szórakoztathatunk.

Nem utolsó sorban pedig a lételememhez nemcsak a színpad, de a mozgás is tartozik. Ebből adódóan mióta az eszemet tudom sportoltam, ami természetesen a további életemet is remélhetően végigkíséri majd. Fontosnak tartom, hogy esztétikus legyek a színpadon, ezért a testépítés nagyon lényeges nem csak a külsőségek miatt, de a cselekvésénél, az alkotásnál, a gondolkodásnál és természetesen a lélek gondozásánál is óriási szerepet játszik.

A tánc és a fitness különleges párosítása tetszett meg, amikor pár éve találkoztam az alakformálás új módszerével. A zumba névre hallgató kardió mozgásformát kicsit saját ízlésünk, módszerünk és fantáziánk által formáltunk át, így született meg a TÁNCTUNING. A hármas csapatunkban két nagyon fontos személytől kapok óriási szakmai és baráti támogatást. Ők: Tóth Évi és Márkus Imi profi tánc és sportoktatók.

A Tánctuning amellett, hogy zsírt éget, erősít, feszesít, és alakformál, amellett kitűnően oldja az esetleges stresszt. Az első perctől kezdve felpörget, hangulatba hoz, és nagyszerűen hat a közérzetünkre, kívülről belülről megszépít. Ez az egyedi zsírégető táncos óra több féle táncstílusból és mozgás elemből áll, mely könnyen követhető, másolható, és mindenki számára megtanulható. A saját lelki állapotunk, fantáziánk, és képzeleterőnk által születik meg olykor egy-egy új szám, amitől egyedivé válik. A ritmusérzék fejlődése mellett magabiztosabbá válunk, felszabadít és boldogságot ad

Rólam mondták • Google vélemény

45 vélemény - 2019.02.16. | Írj te is véleményt

★★★★★
Misit egészen fiatal srác korában ismertem meg. A véleményem Róla azóta is töretlen! Mosolygós,csupa szív és mindig mindenkihez van egy kedves szava! Láttam műsorát is,ahol egy olyan beteg kislány utolsó szülinapját tette csodálatossá,aki akkor már hónapok óta nem mosolygot! Bevallom, picit szkeptikusak is voltunk, de a műsor elkezdődött és Cili tapsolt és kacagott! Ha igazi élményekkel szeretné gazdagítani gyermeke lelkivilágát, csak Őt hívja!

K.Kata • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★
A kislányom szülinapi buliját tette emlékezetessé. A buli fergeteges hangulatban telt. Csak hálásak lehetünk érte. Azok a szerencsések akik ott voltak hetekig beszéltek róla (még a tanárokhoz is eljutott a híre!), pedig a többiek "szuperbulit" tartottak mindenféle lézershows és játszóházas helyeken. Azokat nem emlegették hetekig, ez megmaradt a gyerekekben. 😉 Misi: KÖSZÖNÖM!

S. András • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★
Kislányom Csenge rendre minden évben Misit kérte a szülinapi bulijára. Annyira szeretik a gyerekek! A szülők megkérdezték a meghívó átadásakor, hogy Misi lesz-e a bulin, mert ha igen, szeretnének ők is jönni. Férjem anyukája Kati mama is örökre a szívébe zárta (mi is), jó humora, kedvessége miatt. Ahogy belépett a kapun, mindenki figyelme rá irányult- mert ilyen a személyisége,kisugárzása. Szeretünk Misi!

T. Éva • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★
Gyermekeim születésnapi buliját többször is Misire bíztam, mert tudtam, hogy ha Ő ott van, akkor a jó szórakozás, a felhőtlen móka-kacagás biztosítva van. De volt szerencsém néhányszor felkérni a munkahelyi rendezvényeim házigazdájának, akár felnőtt, akár gyerekprogramról volt szó, Misi profi műsort állított össze, tematikusan, az adott programhoz szervesen kapcsolódva. Ha közreműködőre van szükségem elsőként keresem meg Őt. Csodálom a kreativitását, a munkabírását, a kedvességét minden körülmény között. Örülök, hogy ismerhetem és Vele dolgozhatok.

B. Linda • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★
Misit hosszú évek óta nem csak kolléga és üzlettársként de emberként is szeretek és tisztelek. Nem egy és nem két műsorát volt szerencsém látni. Különlegessége, képessége, tehetsége vitathatatlan a gyerekműsorok területén is. Bátran kijelenthetem, hogy az egyik legprofibb előadó. Folyamatosan megújul és szívvel lélekkel dolgozik. Ez viszi őt előre. Csak gratulálni tudok!

M. Imre

★★★★★
A szerda esték a legjobbak! Bármilyen rossz kedvvel érkezik az ember Misi zumbaórájára az percek alatt elmúlik. Vidám, kedves, szeretnivaló, profi táncos és néha még azt is elhiszed, hogy te is tudsz táncolni😉 Én bagyon hálás vagyok hogy már 7 éve járhatok az óráira, remélem még sokáig!

K. Katalin

★★★★★
Ritka személyiséggel rendelkezik Misi. Táncóráit imádom, akármilyen hangulattal lépek be a terembe, kivétel nélkül mindig vidáman és feldobódva jövök ki az edzéseiről. Örülök, hogy egy ilyen vidám, jó kedélyű embert az ismerőseim között tudhatok. Remélem tőlünk is kap annyi jót mint amennyit Ő add nekünk!

K. Éva

★★★★★
LEG LEG LEG
legfantasztikusabb, legvidámabb, legszuperebb, legjobb, legviccesebb, legemberibb, legjókedvűbb, legprofibb, legmosolygósabb...
LEG LEG LEG
Ha jókedvet és feledhetetlen szülinapi bulit szeretnél gyermekednek akkor csak MISI - senki más, csak MISI, ha egyszer rábízod a gyermeked szülinapját... a következő évben ha megtudják a szülök, hogy megint Misi lesz a bulin, a szülők könyörögni fognak, hogy hadd vegyenek részt ők is a partyn. Ez tuti!

B. Zsuzsi

★★★★★
Misivel nem bohócként, hanem zumba oktatóként találkoztam. Személyében egy nagyon kedves, jó humorú embert ismerhettem meg. Az óráit mindig nagy profizmussal, hihetetlen lelkesedéssel, kiváló hangulatot teremtve tartja. Ha adott lenne a lehetőség szívesen látogatnám az óráit legalább heti 3 alkalommal, mert annyira felüdít és kikapcsol.

P. Ildikó

★★★★★
Misikét zumba oktatóként ismertem meg néhány évvel ezelőtt, Nem volt nehéz megszeretni őt, óráin mindig vidám, mindenkivel nagyon kedves és nagyon tehetséges.. A gyerekek is boldogan szülinapoznak vele, Örülök, hogy megismertem !!!👍🏻🙂

L. Edit

★★★★★
Ő az egyetlen bohóc a világon, akitől egy gyerek sem fél!!! Szülinapi zsúrokat tart nekünk rendszeresen és azok színvonalasak, szórakoztatóak mind a kicsik és a nagyok számára is! Óriási szíve van, csupa mosoly az egész ember! Pillanatok alatt mosoly csal bárki arcára! Mi imádjuk Őt!!!!

D. Enikő • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★
Először Misikét foglaljuk le utána a helyszínt....azt hiszem ezzel mindent elárultam. 😉
Misikém itt nem foglak elkezdeni dicsérni mert még a végén elbízod magad. 😂
Részünkről egyértelmű az 5*****
🤡❤️🤡❤️🤡❤️🤡❤️🤡

S. Veronika • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★
Misit zumba oktatóként ismertem meg. Igazi egyéniség, mindig pörgős, vidám, nagyon kedves és humoros. Szeretem az óráit, amiket hihetetlen odaadással és teljes profizmussal tart. Imádni való személyiség! :-)

L. Ilona

★★★★★
Nem ismerek emberi lényt,akiből annyi SZERETET sugározna,mint belőled... Őrizd meg ezt a benned èlő NAPSUGARAT mindig...

B. Réka

★★★★★
Misit farkasként és majomként ismertem meg, amikor a Dzsungel könyvében táncolt! Imádom a mosolygós, mindig jókedvű természetét... 😊

0425p

★★★★★
A legjobb előadó, aki minden gyerekkel megtalálja a közös hangot és móka, kacagás, felejthetetlen élmény lesz az összes party, ahol megjelenik 😁

T. Éva

★★★★★
12 évvel ezelőtt járt nálunk Misi bohóc elöször. Majd minden egyes születésnap részévé vált. Kedvessége, sokoldalusága, figyelmessége, felkéstültsége nagy örőm kicsibek, nagynak. A harmadik gyermekünknél is csak őt fogjuk hivni!

D. Éva • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★
Minden találkozásunk nagy öröm számomra Misimmel, mert a szeretet nem szól csak néma csendben jár 😍😘

T. Magdi

★★★★★
Misi egy igazán jó humorú embernek ismertem meg. Mindig vidán kedves és szórakoztató. A gyerekek arcára mindig mosojt csal.

T. Barbara • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★
Energia bomba! A gyerekek imádják! Nagyon szerettem veled dolgozni! Most pedig imádom a Zumba órákat is tartasz!

H. Barbara • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★
Misi? Egy vígkedélyű humoros mindíg vidám embert ismertem meg benne. Köszönöm művész úr 😁😁 hogy megismerhettelek

T. Tibor • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★
Végtelen pozitív energiája, jókedve, humora, profizmusa, sokoldalúsága csak egyszer kell hogy megérintsen és a rabja maradsz :) Próbáld Ki!

T. Andi • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★
Gyermekeim évről évre Misit kérték a szülinapi bulijukra animátornak! A legjobb! Mi imádtuk!

K. Krisztina • Szülinapi animátor Budapest

★★★★★
Évek óta a Campona játszóház legszuperebb műsorait neki köszönhetjük! Szülinapi bulikban is a legjobb!

P. Ildikó • Szülinapi animátor Budapest

★★★★★
Misi zumba óráit ismerem, mindig vidám, vicces, kizökkenti az embert a mindennapok körforgásából és feltölti energiával.

B. Anita

★★★★★
Céges gyereknapra rendszeresen őt hívjuk műsorvezetőnek, bohócnak, bűvésznek. Tehetséges, kedves, segítőkész, profi. Bátran ajánlom!

J. linda • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★
Gyerekekkel kedves, határozott, jó humorú, vicces. Zumba oktatóként is mindenki extrán szereti!😊

Sz. julianna

★★★★★
Két alkalommal találkoztunk Misi bohóccal, imádták a gyerekek!

L. Mária • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★
Misi,a legmosolygosabb,legaranyosabb,legkedvesebb ember a világon.Már a jelenlétével felvidít.Köszönet érte.

S. Anna • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★ egy hete
Kedves, vidám személyiség, a gyerekek rajonganak érte!

M. Krisztina • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★
Misi bohóc felnőttek és gyerekek szívèt egyarànt megèrinti.

F. Katalin • Szülinapi bohóc műsor Budapest

★★★★★
Szuper bohôc, szuper zumbaoktatô, nyitott mindenre, tele van pozitîv energiàval, a környezetère, gyerekekre nagy hatàssal van! Mindenkinek csak ajànlani tudom! Ne habozz, hívd Misi bohócot 🤡🤡🤡🤡

S. Erika • Szülinapi bohóc műsor Budapest

Vélemény írása

A vélemény írásához klikkelj a gombra, majd  jelentkezz be a google fiókodba. Mindenkinek köszönöm az értékelést!

Rólam mondták • Email

Misike te mindig vidám hangulatot teremtesz magad körül, kedves vagy és szeretnivaló! A gyerekeknek épp úgy kedvence vagy, mint a felnőtteknek! A zumba óráid is nagyon jók! Maradj mindig ilyen vidámságot sugárzó mosoly album!

L. Edit

 Évek óta dolgozunk együtt Misi Bohóccal. Szülinapi zsúrjainkon, rendezvényeinken óriási sikernek örvend a gyerekek és a felnőttek között egyaránt. Repertoárja között szerepel bohóc műsor, varázsló show, kalózos, western, mesehősös zsúr is. Ha őt hívod, fergeteges hangulatban lesz része a gyerekeknek!

Manóbirodalom, Készségfejlesztő Játszóház • Rendezvény

Köszönjük a mai felejthetetlen szülinapi partit. Nagyon sok boldogságot kaptunk. Egy évig biztosan ezt fogják emlegetni a gyerekek! KÖSZÖNJÜK

M. Gabriella • Szülinapi Kerti Party

Fantasztikus! Biztos vagyok benne, hogy bármelyik gyermek boldog lesz, akihez csak ellátogat! Kislányom számára meglepetés volt az érkezése, így nagy volt az öröm. Minden kis vendégünk imádta a két évestől a tizenkét évesig. A buli szuper volt a szörnyű esős idő ellenére köszönhető Misi Bohóc találékonyságának. A programot kicsit átszervezte, megtalálta a feltételekhez leginkább megfelelő játékokat. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne a gyerekeknek egy fergeteges bulit! Szuper programok, igényes kivitelezésben! Az ugráló vár, az arcfestés és a lufi hajtogatás csak hab a tortán! Az őszinte gyermekmosoly garantált!

Szonja (anyuka) Péter (apuka) Enikő, Erik (gyerekek) • Szülinap

Tisztelt Almási Mihály Úr! Óvodásaink nevében is hálás szívvel köszönjük a Cseppkő Óvoda gyermekei részére adott kedves műsorát! Megtisztelés számunkra, hogy szeretettel gondol nehéz sorsú gyermekeinkre, mosolyt varázsol kis arcukra, és hozzájárul ahhoz, hogy szebbé örömtelibbé varázsoljuk életüket! Tisztelettel,

Elek Ilona óvodavezető és óvoda dolgozói – Budapest

Ismételten, jól szórakozott a zsúr csapatunk- köszönet Misi bohócnak, akit második alkalommal hívtunk meg a gyerekek szórakoztatására, fergeteges buli volt, folyamatosan képes fenn tartani a gyerekek figyelmét.

O. Szidónia • Szülinapi zsúr

Nagyon köszönjük, hogy felléptél a II. Higany utcabálon, kicsiket és nagyokat elbűvöltél szórakoztató műsoroddal, remélem láthatunk még!

B. Ildikó, Budapest • Utcabál

Nagyon köszönjük a szuper műsort amit kaptunk Tőled kislányunk szülinapján! Mindenki, még a felnőttek is jól szórakoztak, sokat nevettünk és azóta is Rólad regél 🙂 Várjuk a következő találkozást valamelyik barátunk partyján! Szeretettel!

Emi családja • Szülinapi zsúr

Minden évben újra és újra várjuk a májusi és a júliusi szülinapi zsúrt ahol Misi bohóccal együtt egy fergeteges gyermek zsúron vesznek részt a gyerekek, mindenki nevet és jól érzi magát, tele érdekes programokkal és sok szeretettel a gyerekek iránt, amit még 100 éves korunkban is emlegetni fogunk. köszönjük!

P. Mónika • Szülinapi zsúr

Csakis ajánlani tudom mindenkinek, nagyszerűek vagytok.

G. Judit

Nagyon köszönjük, hogy megnevetteted a porontyunkat. Szerintem minden szülő olyan szülinapot szeretne a gyermekének amilyet Te csinálsz!

Anikó • Szülinapi Kerti Party

Két szülinapon voltam ahol Misi bohóc volt a mókamester és egy gyerek sem maradt mosoly nélkül. Jól beszél a gyerekek nyelvén és nem erőltetett. Nekem szimpatikus!

Sz. László • Szülinapi zsúr Budapest

Örül a lelkem ,mikor feltűnik személyiségedből fakadó önzetlen,ember szeretet legyen az kis gyermek vagy egy felnőttben meg bújó gyermeki szív, mely a szemeidben a rajongás és a lelkületed örömét vissza sugározza, ez tesz minden alkalmat egyedivé, maradandó szép emlékké. Köszönöm!

Bea és Barnabás

Nem csak a gyerekek, mi felnőttek is nagyon nevettünk a háttérben, lehet jobban élveztük a szülinapi bohóc műsort mint a fiaink? Szenzációs volt, köszönjük!

K.András • Szülinapi bohóc műsor Budapest

Vélemény írása

A vélemény írásához klikkelj a gombra, majd  jelentkezz be a google fiókodba. Mindenkinek köszönöm az értékelést!